Best Western Narvik Hotell

7980818283
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Aktiviteter i Narvik

Narvik har en perfekt beliggenhet i Nord-Norges arktiske landskap. Byen er omkranset av vakker natur med fjell og fjorder som karakteriserer området rundt Narvik. Spennende krigs- og rallarhistorie, spektakulært sommeråpent skianlegg med gondolbane og aktiviteter, fantastisk spekkhoggersafari, morsomt teater, skjulte perler, svingende musikk eller dramatisk og vakker natur er noen av de fantastiske mulighetene du finner i Narvik.

Med nærhet og korte avstander til Lofoten, Vesterålen, Troms og Nord-Sverige er det enkelt å finne veien hit for en kort weekendtur eller en lengre opplevelsesferie.

Narvikfjellet

Narvik  har ett av Nord-Europas beste alpinanlegg med en rekke aktiviteter sommer som vinter. 
Ta gondolbanen til fjellrestauranten og utforsk fjellheimen til fots, eller klatre i høydebanen. 

Les mer om Fagernesfjellet her
Se spektakulær video fra Fagernesfjellet her

Ski

I og rundt Narvik finner du Nord-Europas vakreste skiområde hvor det har blant annet vært arrangert World Cup i utfor. 

Utsikten er helt enestående, enten du står utfor eller går på langrenn. Her skapes uforglemmelige opplevelser som er verdt å ta med seg videre!

Spør oss om skipakker.

Polar Park

Polar Park er en av nord-Norges mest populære turistattraksjoner og er vel kjent som verdens nordligste dyrepark. Parken benytter et område på 1140 mål med vill og vakker natur i Salangsdalen i Bardu kommune i Troms fylke. Disse naturomgivelsene setter en perfekt ramme rundt ditt besøk i Polar Park.

Den største attraksjon er Wolf Camp, der du har muligheten til å bli med inn i innhegningen for å møte de mytiske og legendariske ulvene på nært hold.

Les mer om Polar Park her

Ofotbanen

Togveien mellom Kiruna og Narvik sto ferdig 1902. Strekningen som antagelig er Skandinavias vakreste og mest spektakulære togstrekning slingrer seg fra havnivå opp de loddrette fjellsidene som rammer inn den dype fjorden. Noen steder ligger skinnene innhogget på en smal klipphylle 600 meter over fjorden, hvilket skaper en besnærende opplevelse.

Book billett på SJ her

Vinterfestuka

Vinterfestuka er en av festivalene i Nord-Norge som har størst deltakelse og engasjement.
Bak Vinterfestuka i Narvik står en ideell stiftelse som arbeider med kultur og arrangementer gjennom hele året, men Vinterfestuka arrangeres i mars måned hvert år.

Vinterfestukas historie er lang og mangfoldig. Den begynte med "Fransk festival" i 1956, og Vinterfestuka i Narvik er således en av de den eldste og mest tradisjonsrike festivalene i landet.
I dag omfatter festivalen et bredt spekter av kulturarrangement for alle interesser og aldersgrupper.

Les mer om Vinterfestuka her

Golf

Narvik har en golfbane som har nesten like lang sesong som Bogstad Golfbane i Oslo. Dette p.g.a. den unike beliggenheten hvor den ligger i en granitt "bowl" som gjør at det klimatisk blir helt annerledes enn resten av området rundt. 

Hva med å ta en "tee-off" kl.02.00 i midnattssol?

Les mer om golf i Narvik her

Dykking

I 1940 angrep tyskerne Narvik. 10 tyske jagere og 36 skip fikk sin hvileplass her. I dag er Narvik et paradis for vrakdykkere fra hele verden. De vel bevarte skipene og det klare vannet i kombinasjon med isfritt vann gjør det mulig for dere å besøke denne historiske og spennende krigskirkegården.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse