Best Western Narvik Hotell
Facebook Twitter Google Plus Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen


143144
Bestill rum

Rom 1

OK
Min bestilling

Restaurant Skistua Spiseri

Vår restaurant Skistua Spiseri kan by deg på velsmakende norsk husmannskost.  Nyt ditt måltid i varme og hjemmekoselige omgivelser. Skulle du ønske noe annet har vi i tillegg en rikholdig lobbymeny. I sommehalvåret kan du innta ditt måltid med forfriskninger i grønne omgivelser på vår balkong, mens du nyter utsikten over Ofotfjorden og Narvikfjellet.

Vi kan arrangere selskap med bordsetting på opptil 85 personer samt at vi i vår kjeller har en peisestue med bar som er meget godt egnet for festlige sammenkomster med dans og musikk. Enten det er minnestund, dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdag eller jubileum kan vi tilpasse vårt opplegg etter dine ønsker. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Rikholdig frokostbuffé

Glem ikke å ta deg god tid om morgenen ved vår frokost.
Ferskt brød, frokostblanding, frukt, juice, kaffe og croissanter gir en god start for de fleste. Her er noe å velge i for en hver smak. I tillegg har vi dagsferske aviser til utlån. 

Frokosten serveres til følgende tider; mandag-fredag
kl. 06.00-10.00. Lørdag og søndag 07.00-11.00.

Lobbymeny 

I tillegg til dagens middag kan vi tilby en rikholdig lobbymeny der du kan velge mellom spennende salater, bakt potet,  hamburgere med mer. 

Restauranten vår er åpen hver dag fra kl 17-21.

Hjertelig velkommen! 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse