Best Western
BEST WESTERN Narvik Hotell

Narvikfjellet

Golf

Ski

Narvik  har ett av Nord-Europas beste alpinanlegg med en rekke aktiviteter sommer som vinter. Ta gondolbanen til fjellrestauranten og utforsk fjellheimen til fots, eller klatre i høydebanen. Les mer her
Narvik har en golfbane som har nesten like lang sesong som Bogstad Golfbane i Oslo. Dette p.g.a. den unike beliggenheten hvor den ligger i en granitt "bowl" som gjør at det klimatisk blir helt annerledes enn resten av området rundt. Hva med å ta en  "tee-off" kl.02.00 i midnattssol?
I og rundt Narvik finner du Nord-Europas vakreste skiområde hvor det har vært arrangert World Cup i utfor.

Dykking

Spekkhogger

Ofotbanen

I 1940 angrep tyskerne Narvik. 10 tyske jagere og 36 skip fikk sin hvileplass her. I dag er Narvik et paradis for vrakdykkere fra hele verden. De vel bevarte skipene og det klare vannet i kombinasjon med isfritt vann gjør det mulig for dere å besøke denne historiske og spennende krigskirkegården.
En unik og spektakulær opplevelse i et av verdens mest naturskjønne områder - Tysfjorden hvor det hver høst svømmer 6 - 700 inn i fjorden på jakt etter sild. En uforglemmelig opplevelse hvor våre eksperter forteller om spekkhoggerens spennende liv og laden. En opplevelse for livet!
Togveien mellom Kiruna og Narvik sto ferdig 1902. Strekningen som antagelig er Skandinavias vakreste og mest spektakulære togstrekning slingrer seg fra havnivå opp de loddrette fjellsidene som rammer inn den dype fjorden. Noen steder ligger skinnene innhogget på en smal klipphylle 600 meter over fjorden, hvilket skaper en besnærende opplevelse.

Følg oss!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våre Tilbud

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.